Når den nye forældrerolle ikke er som du ventede

Weinender Säugling Im Arm Seiner Mutter Im Krankenhaus

Tidlig hjælp i familien

I øjeblikket bliver flere føde- og barselsafdelinger nedlagt, og mor og barn bliver udskrevet kort tid efter fødslen. Jeg tilbyder privat barselpleje i hjemmet, med henblik på at dit barn får den allerbedste start på livet sammen med dig og din familie. Jeg arrangerer individuelle forløb fra du kommer hjem fra fødeafdelingen, og i det omfang du, barnet og familien har behov for.

Med en tidlig indsats kan jeg hjælpe nybagte mødre med alt, hvad der handler om den nyfødte fra amning til etablering af en rutine med badning samt hjælp til moderen, så hun kan komme på benene igen.
En barselshjælp kan være til rådighed i hjemmet i dagtimerne – fra enkelte timer til hele dagen.

Jeg kan også tilbyde at tale fødslen igennem og at vejlede omkring barnets søvn og gråd.

Jeg er der for at give dig en følelse af tryghed i de fysiske og mentalt krævende første uger til måneder efter fødslen.

For de mødre, som ikke har familiens støtte lige i nærheden, eller som har fået tvillinger eller kejsersnit, kan det være en uvurderlig hjælp. En beroligende, tilstedeværende barselshjælper kan gøre en kæmpe forskel.

Kontakt mig for en uformel snak om din situation og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.

Jeg tilbyder hjælp til gravide og forældre hvor der er

Priser

Timepris: 500 kr.

Klippekort 10 timer: 4.500 kr.

* Alle besøg foregår i hjemmet og pris er inkl. kørsel i hovedstadsområdet.

* Alle besøg efter kl. 16 og i weekend- og helligdage + 25%

"Som førstegangs-forældre famlede vi i blinde i de første par uger efter fødslen. Vi - og særligt jeg - var overvældet af træthed oven på en voldsom fødsel og ammeproblemer. Jeg var i konstant alarmberedskab lige indtil at Sanne kom på hjemmebesøg. Vi blev mødt med empati, stort engagement og høj faglighed, og med Sannes rolige og afslappede væsen bidrog hun til at give os en ny og god start som både mor og forældre. Alle familier bør investere i en “Tidlig indsats”.

Betina - mor til to